Boekhouder

Opzoek naar een boekhouder in de omgeving van ?

Een goede boekhouder in betekent meer voor uw zaak dan alleen maar hulp bij uw Btw-aangifte of uw balans en jaarrekening.

Boekhouder : wat wij doen

Of u nu een starter bent, een eenmanszaak hebt of een bvba, AC Boekhouding neemt het beheer van uw volledige fiscale dossier op zich.

  • We helpen bij de keuze van de juiste vennootschapsvorm: eenmanszaak, bvba, ebvba, vof, NV of Feitelijke Vereniging…
  • We houden uw volledige (enkelvoudige of dubbele) boekhouding bij: verwerking van aan- en verkoopfacturen, opstellen van de balans en resultatenrekening.
  • We dienen de jaarrekening in bij de Nationale Bank.
  • We dienen uw aangifte van de vennootschapsbelasting in.
  • We verdedigen uw dossier in het geval van fiscale controle.

Daarnaast kunt u uiteraard steeds bij ons terecht voor alle mogelijke vragen.

Boekhouder : advies voor een optimale werking

Als boekhouder nemen we de taak op ons om u te adviseren bij elke fase van uw onderneming. Niet alleen bij de oprichting en de keuze van vennootschapsvorm, maar ook gedurende de gehele levensduur van uw onderneming.

Waarom kiezen voor AC Boekhouding?

Wij zijn er rotsvast van overtuigd dan een goede boekhouder het verschil kan maken tussen een winstgevende en een verlieslatende onderneming, en willen u met onze kennis en passie voor boekhouding en fiscaliteit begeleiden bij al uw activiteiten. Zo heeft uw onderneming alle kansen op succes en kunt u zich honderd procent en met een gerust hart concentreren op wat echt telt: zaken doen.

Trots lid van BIBF

BIBF is het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten.

bibf